6 Nieuwe modellen Replica Panerai Luminor Due-collectie

14. September 2019 Off By admin

2019 is ongetwijfeld het jaar van de duikboot in Panerai, zoals blijkt uit de reeks nieuwe, bijgewerkte modellen in de militair-mannelijke duikhorlogeserie eerder dit jaar uitgebracht op SIHH, het Florentijnse horloge heeft zijn elegantere Panerai’s Luminor Due niet verwaarloosd verzameling. De volgende zijn de nieuwste zes modellen die Replica Panerai net heeft uitgebreid.

replia-panerai-watches

Drie van de nieuwe modellen hebben een geborstelde titanium behuizing en blauwe satijnen wijzerplaten in sandwichstijl in Soleil. Het is de eerste Luminor Due in deze recent geïntroduceerde maat met een titaniumbehuizing. Binnen in het Panerai automatisch kaliber P.900, met een gangreserve van drie dagen. De Luminor Due – 42 MM Replica Panerai PAM00927, die iets groter is en dezelfde P.900-beweging bevat, is het eerste uurwerk met titanium behuizing van die grootte voor een automatisch kaliber.

replica-panerai-luminor-due

Panerai Luminor Due PAM00964

Panerai Luminor Due PAM00964 de nieuwste versie van Panerai’s eerste 45 mm-uurwerk. Naast de handen en indexen die zijn behandeld met beige Super-LumiNova, heeft de wijzerplaat een datumvenster van 3 uur, een GMT-hand met pijlpunt, een subdial van 24 uur / kleine seconde met een AM / PM-indicator om 9 uur . en een gangreserve-indicator om 5 uur.

De andere drie replica-modellen van modellen hebben allemaal ivoorwitte sandwich-wijzerplaten en alle zijn voorzien van het automatische P.900-kaliber, maar bieden ook een verscheidenheid aan riem- en kastmaterialen.

replia-panerai-PAM01045-watches

Panerai Luminor Due PAM1043

PAM1043 replica horloges hebben een gepolijste roestvrijstalen kast, net als alle modellen met Panerai’s gepatenteerde kroonbeschermingsbrug, Replica Panerai Luminor Due PAM1043 samen met een taupe bruine alligatorriem met beige stiksel.
Panerai Luminor Due PAM01045

PAM01045 gebruikt Panerai gold-tech legering voor zijn glanzende, gepolijste behuizing en is gemonteerd op een glanzende rode alligatorriem met ton sur ton stiksel en een Goldtech-gesp. Ook in roestvrij staal is een andere versie van de Luminor Due – 42 MM.

replica-panerai-luminor-due

Wat alle nieuwe versies gemeen heeft, is de eenvoudige vervanging van de schouderriem door het Panerai snelontkoppelingssysteem en een enigszins opnieuw ontworpen reinigingsknop. Bezoek replicamagic.to om u luxere replica-horloges van hoge kwaliteit te bieden.